fbpx

unikatna potovanja

Potuj z Lidijo

Potovalna agencija »Potuj z Lidijo« je potovalna agencija, ki organizira potovanja, safarije za ljubitelje živali, narave, neznanega, s pridihom avanture. Naša strast so potovanja v Afriko; Kenija, Namibija, Tanzanija, Uganda, Madagaskar. Za ljubitelje Azije pa organiziramo letno potovanje v Indijo. Poskušamo biti drugačni od ostalih potovalnih agencij, bolj osebni, našim popotnikom med potovanjem nudimo dovolj svobode, da se ne počutijo »ujeti« v okvirje natrpanega potovalnega programa. Naša drugačnost temelji predvsem na skrbi, da naši popotniki med potovanjem niso utrujeni, izčrpani. Po vsaki daljši turi, dolgem letu, vožnji z avtobusom, hoji, … poskrbimo, da se spočijejo preden nadaljujemo potovanje po programu.

Lidija

Agencijo »Potuj z Lidijo« vodi Lidija Okleščen, dolgoletna popotnica, zaljubljena predvsem v Afriko in safarije, potovanja pa ji omogočajo, da preko njih živi svojo strast, fotografijo. Njeni najljubši modeli so ravno divje živali prečudovite Afrike. Njene strasti so jo vodile v ustanovitev agencije »Potuj z Lidijo«. Z željo, da bodo na njenih potovanjih popotniki doživeli nepozabne trenutke in začutili kanček njene strasti tudi sami.

Destinacije

Agencija »Potuj z Lidijo«  nudi potovanja v Afriko; Kenijo, Namibijo, Tanzanijo, Ugando, Madagaskar, ter letno potovanje v Indijo, na katerem vas ob zaključku potovanja odpeljemo še na počitnice ob sloviti obali Goa. Rdeča nit vseh naših potovanj je safari, srečanje z divjimi živalmi, ki živijo na izbrani destinaciji.

Biser agencije je Kenija s programom, ki temelji na velikem safariju in zagotavlja srečanje z najbolj občudovanimi, na žalost pa tudi najbolj ogroženimi živalmi našega planeta. Z levom, leopardom, gepardom, slonom, nosorogom, zebrami, žirafami, bivoli, antilopami, … in še mnogo več. Živali na safariju ne samo, da jih gledamo temveč tudi spoznavamo njihov način življenja; pri lovu, igranju in vzgoji mladičev, boju dominantnih samcev za prevzem teritorija ali krdela, ….. Po razburljivem safariju se bomo odpravili na krajši izlet v glavno prestolnico Kenije, Nairobi,  temu pa sledijo počitnice na beli plaži ob Indijskem oceanu, Diani Beach.

Za prijetno in vzburljivo počutje bodo poskrbeli preizkušeni lokalni vodiči, ki  obvladajo svoje delo in poznajo svojo deželo kot svojo dlan.